dezvoltare_web StillCo

Dezvoltare software și aplicații

consultare
call_center StillCo

Dezvoltare de soluții - Contact Center

consultare
smart SMS StillCo

Furnizarea de sevicii de hosting și gestiune de domenii

consultare
smart SMS StillCo

Servicii de telefonie si de trimitere de SMS-uri

Detalii

Strategii digitale pentru afaceri reale

StillCo este un dezvoltator de soluții software personalizate și aplicații web complexe. Avem 30 de ani de experiență in domeniul IT!

Personalul nostru este format din profesioniști specializați într-o varietate de tehnologii digitale, limbaje de programare, practici și metodologii moderne, aplicând cu succes cunoștințele în procesul de dezvoltare a software-ului.

Oferim clienților servicii pentru crearea de software personalizat, lucrăm împreună cu clienții noștri la automatizarea proceselor lor de afaceri și dezvoltăm pentru aceștia aplicații web și soluții mobile.

software_innovation StillCo

DEZVOLTARE DE SOFTWARE

automatization StillCo

AUTOMATIZAREA PROCESELOR

cloud_call_center StillCo

APLICAȚII TELECOM ÎN CLOUD

multichanell StillCo

COMUNICAȚII MULTICANAL

smart-sms StillCo

SMART SMS

chatbot

CHATBOT

domian StillCo

NUME DE DOMENII

cloud_hosting StillCo

GĂZDUIRE WEB ȘI APLICAȚII

secure_data StillCo

DATE SECURIZATE

authentification StillCo

AUTENTIFICARE MULTI-FACTOR

DEZVOLTARE DE SOFTWARE
StillСo este un dezvoltator important în creerea de programe personalizate și soluții web complexe, cu 30 de ani de experiență. Personalul nostru este format din profesioniști specializati într-o varietate de tehnologii digitale, limbaje de programare, practici si metodologii moderne, aplicând cu succes cunoștințele în procesul de dezvoltare a software-ului.
AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE AFACERI
Automatizarea proceselor de afaceri înseamnă, în primul rând, automatizarea tuturor tipurilor de activități care compun activitățile întreprinderii. Automatizarea permite companiei să fie un singur organism, să controleze optim clienții și angajații, statisticile, să îndeplinească standardele moderne, să efectueze rapid tranzacții, să le analizeze, să prezică și să își planifice activitățile. StillCo oferă soluții complete pentru sisteme de automatizare a proceselor pentru întreprinderi și organizații de orice dimensiune dezvoltând împreună cu clientul aplicații personalizate, bazate pe tehnologii și limbaje de programare moderne.
APLICAȚII TELECOM ÎN CLOUD
Contact Center este un software profesional de call center bazat pe modelul SaaS. Acest model de implementare vă permite să conectați rapid o soluție telecom care este deja configurată special și legată la baza dvs. de date, pentru a controla activitatea departamentelor interne și urmărirea de la distanță a satisfacției clienților pentru a crește repede.
COMUNICAȚII MULTICANAL
Putem crea o rețea multicanal pentru întreprinderea dvs. care reunește computere, diverse programe, controlul inventarului, un call center, programe pentru trimiterea automată a email-urilor, SMS-urilor și alte canale de comunicare din zona rețelelor sociale.
SMART SMS
Vă vom ajuta să integrați automat mesajele SMS și notificările în programele pe care le utilizați. Notificările cresc eficiența afacerii dvs. și loialitatea clienților. Putem urmări interacțiunea acestora ulterior trimiterii SMS-urilor și gestiona eficient confirmări ale interacțiunii.
CHATBOT
Chatbot-urile sunt programe de calculator cu care interacționați printr-o interfață de chat. Utilizarea unui chatbot este la fel de ușor ca discuția între două persoane. Putem integra răspunsuri automate culese din baza dvs. de date de răspunsuri. De ce au nevoie companiile de chatbot? Există mai multe motive, cum ar fi eliminarea sarcinilor repetitive și gestionarea solicitărilor de la mai mulți utilizatori în același timp. În plus, viteza uriașă de procesare a cererilor folosind chatbot ajută la câștigarea loialității clienților.
GESTIONARE NUME DE DOMENII
Domenii, Management de nume, implementare, email, site-uri web, securitate etc. Tot ce aveți nevoie pentru a reuși în zona digitală.
GĂZDUIRE WEB ȘI APLICAȚII
Găzduirea de înaltă calitate pentru site-uri și aplicații web înseamnă echipament de încredere, rezistent la atacuri și asistență continuă. Puteți apela la serviciile noastre de găzduire pentru a putea avea mereu siguranța prezenței dvs. online.
DATE SECURIZATE
La StillCo ne ghidăm după următoarea premisă: confidențialitatea datelor e prioritatea numărul unu pentru afacerea dvs. Prin urmare, folosim cele mai moderne tehnologii și abordări pentru a ne asigura că datele dvs sunt protejate în totalitate, beneficiază de sisteme de back-up și împiedică accesul neautorizat. Datorită faptului că datele și accesul sunt monitorizate la nivel de IP sau VPN, managementul unui cont se face protejat. Aceasta înseamnă că toate resursele cu care lucrați sunt disponibile numai pentru dvs. și pentru utilizatorii autorizați de dvs.
AUTENTIFICARE MULTI-FACTOR
Am dezvoltat sisteme care vă protejează complet datele de acces neautorizat. Accesul în aplicație se face folosind măsuri dublate de autorizare pentru a preveni orice acces fraudulos.
Crearea unei aplicații Web personalizate poate fi comandată la cerere!

Afacerea dumneavoastră necesită soluții sau dezvoltatori software de calitate?

Experiența noastră ne recomandă! Prezentăm ciclul complet al procesului în cadrul unei comenzi. Suntem alături de client mereu la partea de consultanță, proiectare, dezvoltare, integrare și testare. StillCo are modele și exemple concrete, realizate în diferite domenii și industrii și vine cu soluții inovatoare la orice idee proprie pe care o doriți implementată în cadrul aplicațiilor corporative de portaluri web, sisteme informatice-analitice de automatizare și management ale întreprinderii (ex: ERP, CRM), pontaje, sisteme de acces, sisteme de management ale documentelor etc.

Contactați-ne astăzi și obțineți opiniile experților noștri în cel mai scurt timp.

develop software_innovation StillCo

Inovație software

local_network StillCo

Rețele interne

automatization StillCo

automatizarea proceselor de afaceri

consultare
shop StillCo

Dezvoltăm site-uri web pentru toate domeniile de activitate: magazine online, companii imobiliare, cabinete medicale, companii de utilități, servicii contabile. Implementăm diverse sisteme de comunicații, telefonie, SMS, email. Integrăm sisteme de plată diverse. Folosim servere proprii sau servicii de Cloud și alegem pentru clienții noștri cele mai inovatoare soluții de automatizare a afacerii.

efactura StillCo

Dezvoltăm la cerere sisteme de management ale documentelor. Ajutăm serviciile de contabilitate să se digitalizeze și să-și îmbunătățească sistemul de raportare și interacțiunea digitală cu instituțiile statului. Construim sisteme personalizate de management al timpului de lucru ale angajaților, urmărirea alocării eficiente a resurselor umane și multe altele.

web-desing Anna Potri StillCo

Echipa noastră se bazează pe departamente specializate și include arhitecți software, designeri web și ilustratori care vor dezvolta pentru dvs. aplicații unicat ce vă vor diferenția față de concurență, aducând un stil inedit și personalizat afacerii dvs., începând cu site-ul web, fără șablon, care va atrage atenția. În timp, acesta vă va oferi posibilitatea de a vă evidenția față de concurenți și de a atrage noi clienți.

Dezvoltare Contact Center

Doriți să construiți o comunicare eficientă cu clienții companiei dvs.? Aflați totul despre soluția noastrăa unui Centru de Contact și începeți chiar de astăzi.

Call Center este un software profesional pentru un call center bazat pe modelul SaaS (call center in the cloud). Acest model de implementare vă permite să vă conectați rapid cu o soluție deja configurată special la cererea dvs., să controlați activitatea departamentelor interne și să puteți gestiona de la distanță vânzările și serviciile pentru clienți, ce va duce o crestere rapida.

Spre deosebire de o soluție standard de centrală telefonică, un Contact Center în Cloud poate accesa digital toate resursele de baze de date ale companiei dvs, poate înlocui ușor operatorii, este mai flexibil și mai inovativ în folosire, datorită modelului de implementare apropiat al soluțiilor de inteligență artificială cu care poate fi interconectat. Puteți folosi sistemul de pe majoritatea dispozitivelor, nu este necesar să investiți în infrastructură și rezervări, iar serviciul poate fi încredințat în totalitate profesioniștilor noștri.

develop software_innovation StillCo

Soluții cloud

local_network StillCo

Centre locale de telecomunicații

multichanell StillCo

AUTOMATIZAREA PROCESULUI ȘI MULTICANAL

Implementarea aplicației pentru trimiterea de SMS-uri, Smart SMS

Aveți nevoie de linii telefonice conectate cu aplicațiile dvs.? Folosiți servicii de SMS pentru a fi în contact cu clienții dvs? - Cu noi este mai ușor! Beneficiați de integrare gratuită Folosiți aplicațiile noastre chiar de astăzi!

În afaceri este nevoie mereu să comunicați ușor cu clienții. SMS-ul sau mesajele sunt cea mai non-intruzivă formă prin care vă informați clienții despre oferte, programări, livrări, promoții sau felicitări. SMART SMS este un serviciu integrat cu bazele dvs. de date, fapt ce poate automiza pocesele de business. Smart SMS vă ajută în cazul în care clienții trebuie sau doresc să vă comunice rapid un răspuns. Acest lucru se face simplu, într-un mod inovativ, folosind serviciul nostru de răspuns. Cu Smart SMS vă oferim posibilitatea de a obține o aplicație personalizată pentru oricare dintre afacerile dvs.

sms StillCo

Automatizare SMS-uri

chat StillCo

Integrare cu programe

chatbot StillCo

Chatbot

Servicii de găzduire și vânzare de domenii.

Aveți nevoie de găzduire de încredere și de un nume de domeniu exclusiv? Cumpărați găzduire și un domeniu și puteți obține un landing page gratuit pentru afacerea dvs. chiar astăzi.

În era digitală curentă, nu mai este suficient doar un site web, acesta trebuie totuși plasat pe o resursă de încredere.

Vă oferim găzduire avantajoasa, de încredere, cu suport inclus! Noi ne ocupăm de tot.

Pentru a plasa astăzi un blog, un site de informații sau un magazin online pe Internet, este suficient să optați pentru o găzduire pe site-urile noastre. În plus noi vă vom oferi exact ceea ce vă trebuie pentru afacerea dvs. Nu trebuie să înțelegeți setările complexe ale serverului sau ale modului de gestiune. Și cu un timp de funcționare garantat de 99,5%, nu trebuie să vă faceți griji că site-ul nu este disponibil.

În plus, vă vom cauta și vă vom ajuta să achiziționați un nume de domeniu unic care vă va reprezenta cel mai bine afacerea.

cloud_hosting StillCo

Găzduire în cloud

local_hosting StillCo

Găzduire locala

domian Stillco

Numele domeniului

De ce să aveți încerede în noi?

De 30 de ani, StillCo a dezvoltat software și toate echipamentele aferente.

Avem propriile servere securizate, experiență în dezvoltarea unui număr mare de programe și dezvoltare web,experiență în furnizarea de servicii de outsourcing, consultanță IT, integrare de aplicații, analiza proceselor de afaceri, testare software, întreținere și suport. Calitatea înaltă a serviciilor este menită să ofere clienților noștri securitatea informațiilor și confort maxim. Folosim tehnologii dovedite pentru fiecare proiect.

Tinem constant pasul cu progresul și atragem noi tehnologii pentru a vă rezolva problemele. Aveți încredere în profesioniști!

octav_calin_stillco

 • Experiență
 • Fiabilitate
 • Inovaţie
 • Obțineți sfaturi de la experți!

  signature_octav_calin_stillco

  Sunați-ne
  octav_calin_stillco

  Ce mai e nou

  Ultimele noutăți & articole de pe blog

  Vă oferim actualizări de știri pentru a vă ajuta să dobândiți cunoștințe IT de bază și să aflați despre cele mai bune soluții IT pentru compania dvs.

  Sunteți gata să începeți un nou PROIECT?

  StillCo este un furnizor de servicii de consultanță în IT și dezvoltare software. Am ajutat organizații și companii să-și îmbunătățească performanța afacerii și astfel și-au îmbunătățit competitivitatea. La noi găsiți cei mai buni specialiști pentru a implementa soluțiile perfecte!

  SCRIEȚI-NE