dezvoltare software-ului

Dezvoltare
de software personalizat

Abonați-vă

Dezvoltarea de software personalizat

reprezinta implementarea aplicațiilor desktop, mobile și web adaptate afacerii dumneavoastră.

StillCo este un partener de încredere pentru dezvoltarea de proiecte de afaceri la scară largă cu clienti internationali

Oferim servicii de dezvoltare software si hardware de calitate de peste 30 de ani. Firma noastra a vandut un numar mare de produse personalizate pentru clienti din Romania, SUA, Franta, Olanda, Germania, Ucraina si alte tari. Oferim un ciclu complet de dezvoltare software - de la analiză și dezvoltare până la întreținerea produselor și asistența ulterioară a acestora. Echipa noastră îndeplinește întotdeauna toate cerințele clienților cu acuratețe și la timp pentru a-și atinge obiectivele de afaceri.

StillCo și-a câștigat o reputație ca partener de încredere pe piața internațională de IT si este adepta cooperării pe termen lung cu clienții pentru a realiza produse stabile.

Procesul de dezvoltare software personalizat include următorii pași:

call to StillCo
Iniţiere
Procesul de inițiere începe cu contactul. Contactați-ne prin formularul de contact și descrieți cerințele dumneavoastră pentru proiect
consultare
lista StillCo
Lista de cerințe
Întocmirea unui document cu o descriere a cerințelor funcționale. Puteți pregăti acest document singur sau cu ajutorul specialiștilor noștri.
consultare
Analiza tehnica si modul de realizare StillCo
Analiza tehnica si modul de realizare
Lista de cerințelor tehnice va fi detaliata si pentru fiecare detaliu va fi realizat un plan de realizare.
consultare
Dezvoltarea codului StillCo
Dezvoltare de produs
Dezvoltarea codului sursă al produsului, module executabile. Realizarea efectiva a produsului.
consultare
Testarea produsului StillCo
Testarea produsului
Crearea de planuri de testare, specificații, rapoarte și informații despre erorile găsite concomintent cu rezolvarea lor.
consultare
Implementare si suport StillCo
Implementare si suport
Implementarea, arhivarea și suportul produsului software
consultare
Servicii de dezvoltare software

Am implementat multe de soluții eficiente și stabile pentru diverse domenii de afaceri în următoarele domenii:

 • Dezvoltare software personalizat
 • Dezvoltarea și integrarea soluțiilor corporative
 • Sisteme CRM și ERP
 • Dezvoltarea și migrarea aplicațiilor cloud
 • Soluții IoT
 • Dezvoltarea de aplicații web, mobile și desktop
 • QA și testare
 • Configurarea și asistența aplicației
 • Securitatea produselor software
 • Crearea de Centre de Dezvoltare Dedicate
 • Consultanta IT
 • Dezvoltare design UI/UX
 • Outsourcing dezvoltare software
 • Dezvoltarea sistemelor CMS

StillCo oferă servicii personalizate de dezvoltare de software companiilor din diverse industrii.

Metodologii de dezvoltare

Succesul dezvoltării software depinde de alegerea corectă a metodologiei de dezvoltare și managementului de proiect. În funcție de specificul si complexitatea proiectului, folosim metodologii flexibile și practici de dezvoltare software bazate pe Agile, DevOps și CI.

SCRUM

Dezvoltare de software de către echipe dedicate și proiecte personalizate folosind SCRUM folosind Java (Java EE) și C# (.Net)

StillCo folosește metodologia Scrum în procesul de dezvoltare, ceea ce face posibilă furnizarea clientului un software funcțional cu noi funcții în perioade scurte de timp (sprints) fixate rigid.

Pe baza principiilor acestei metodologii, specialiștii noștri organizează zilnic teleconferințe Scrum și comunică cu clienții din țări străine prin Skype. Această abordare interactivă este o parte foarte importantă a dezvoltării software, permițându-vă totodată să luați în considerare toate detaliile proiectului.

Detalii
Devops

Aplicarea metodologiei moderne DevOps la dezvoltarea de software

Echipele de dezvoltare dedicate StillCo, împreună cu ingineri DevOps experimentați, oferă servicii de dezvoltare software de calitate clienților din întreaga lume.

Specialiștii companiei noastre folosesc întotdeauna cele mai eficiente, fiabile și avansate tehnologii în procesul de realizare a produsului final. Avem o experiență vastă în utilizarea și implementarea DevOps (dezvoltare și operațiuni) - o metodologie modernă de dezvoltare software care vă permite să sincronizați și să implicați toți membrii unei echipe dedicate în interacțiune activă în timp ce lucrați la un proiect.

Detalii
Continuous Integration

Practica Integrarii Continue si aplicarea acesteia in dezvoltarea de solutii software

StillCo folosește cele mai eficiente instrumente și metodologii de dezvoltare software. Folosim pe scară largă practica de Integrare continuă (integrare continuă), a cărei esență este de a efectua build-uri automate frecvente ale proiectului și introducerea constantă a codului în depozitul central pentru a identifica și remedia rapid erorile. Datorită utilizării CI, specialiștii noștri găsesc probleme în componentele sistemului în timp util, într-un stadiu incipient. Această metodologie ajută la garantarea și asigurarea întotdeauna de înaltă calitate a produselor software.

Detalii
Java EE (Java), .Net (C#)

Dezvoltare de software în Java EE (Java), .Net (C#), JavaScript utilizând metodologia Test Driven Development (TDD)

StillCo oferă servicii de dezvoltare software la nivel de întreprindere folosind diverse metodologii agile bazate în principal pe Agile, una dintre acestea fiind Test-Driven Development (TDD).

Folosim această metodologie de dezvoltare software atunci când creăm diverse software la nivel de întreprindere, precum și aplicații web și pagini în Java EE (Java), .Net (C#), JavaScript pentru a crește productivitatea echipelor de dezvoltare.

Detalii

Îmbunătățirea constantă și continuă a competențelor în dezvoltarea și dezvoltarea celor mai noi tehnologii le permite specialiștilor noștri să fie în vârful relevanței. Efectuăm aceste servicii ținând cont de toate cerințele afacerii dumneavoastră, obțineți soluții gata făcute într-un interval de timp strict specificat și în bugetul aprobat.

Dacă aveți întrebări, sunați-ne! Vom fi bucuroși să vă povestim din experința de implementare a programului nostru.

Sunați-ne