Opinia experților
noștri

De ce aveți nevoie pentru a crea un site web?

De ce aveți nevoie pentru a crea un site web

Vești grozave: sunteți gata să creați un site web! Vă vom ajuta să vă construiți site-ul web. Pentru a începe, trebuie să luați în considerare câteva puncte:

  • Numele domeniului

    Acesta se referă la cum se va numi site-ul dvs. Totul este foarte simplu dacă aveți un nume de brand sau doar un nume și totul este destul de complicat atunci când aveți doar un singur fel de produs pentru care vreți să creați o pagină.

    Cum să denumiți un astfel de site pentru a reflecta scopul său?

    În plus, trebuie să puneți regiunea de distribuție sau publicul în numele site-ului dvs. Toate acestea se pot face folosind prefixul site-ului. Probabil ați întâlnit site-uri care se termină în .com .ro .org. Știați că există prefixe speciale precum: .club .store .tv .info etc.Astfel de prefixe vă pot sublinia brand-ul și pot adăuga greutate domeniului dvs.

    Pentru a alege numele potrivit, puteți contacta firma noastră si vă vom sfătui, găsind variantele potrivite special pentru dvs. oferind o achiziție profitabilă a unui nume de domeniu.

  • hosting StillCo
  • Găzduire site

    Găzduirea poate fi locală sau de tip cloud. Oferim atât servicii locale, cât și servicii de server cloud. Care este principala lor diferență?

    Pe piață există multe oferte de servicii de găzduire cloud nelimitate. Alegerea unui astfel de serviciu pare convenabilă și logică; prin definiție, se potrivește oricărui proiect. Cu toate acestea, termenii convenabili „găzduire nelimitată” și „site-uri web găzduite în cloud” au fost inventați de marketeri pentru a crește vânzările. În cele din urmă, toate site-urile sunt situate pe servere fizice cu restricții reale privind spațiul pe disc, resursele procesorului, memorie, viteza conexiunii și altele.

    Deținem propriile servere locale, securizate, pe care le oferim pentru a vă găzdui site-ul. Cum va fi această plasare depinde de site-ul sau programul dvs., de dimensiunea încărcăturii, de dimensiunea spațiului ocupat. Vă vom sfătui cu privire la ceea ce aveți nevoie, iar împreună vom găsi cea mai bună cale, ținând cont de preț și calitate.

  • Siguranță


    De regulă, securitatea serviciilor web este înțeleasă ca asigurarea siguranței datelor și a inaccesibilității acestora pentru persoanele neautorizate, precum și a capacității aplicației de a rămâne operațională în timpul atacurilor cibernetice și de a nu fi infectată de viruși.

    Securitatea aplicațiilor web depinde de calitatea codului programului lor, de calificările administratorului de sistem și de competențele tuturor utilizatorilor care au acces la informații sensibile.

    Astfel, cauzele amenințărilor de securitate - hack-uri și scurgeri de date - pot fi:

    • Vulnerabilitățile site-ului/aplicației propriu-zise la un atac cibernetic - de exemplu, lipsa protecției împotriva atacurilor parolei de tipul forță brută, posibilitatea introducerii codului terților (XSS, injecție SQL, lipsa protecției împotriva CSRF).
    • Performanța insuficientă a sistemului sau consumul crescut de resurse pentru procesarea cererilor, ceea ce duce la vulnerabilitate față de atacurile de tip denial of service - (D)DoS.
    • Greșeli făcute de administratorul serverului web – actualizări intempestive ale software-ului sau configurare nesigură a serviciului.
    • Necunoașterea sau nerespectarea de către angajați a banalelor reguli de securitate – parole prea simple, introducere de date pe site-uri de phishing, infectare cu viruși PC.

Compania noastră dezvoltă software si telecomunicații de 30 de ani și deține toate certificatele de acces de securitate necesare. Lucrăm constant la securitatea sistemului nostru și implementăm cele mai noi instrumente.Puteți avea încredere în noi!

designer StillCo

Așadar, trebuie să luați în calcul următoarele componente ale unui site web:

  • Interfață - designul site-ului dvs.

  • Trebuie să înțelegeți ceea ce doriți să obțineți cu site-ul dvs. Care sunt scopurile și obiectivele dvs.Pentru a înțelege acest lucru, chestionarul nostru pentru crearea unui site vă va ajuta. Puteți participa la un sondaj și puteți obține o viziune asupra site-ului dvs. și a prețului creării acestuia.

  • Conținut

  • Orice site necesită conținut. Promovarea de marketing a site-ului dvs., plasarea acestuia într-o interogare de căutare, conversia acestuia și, în sfârșit, succesul dvs. depinde de cantitatea și calitatea acestuia. Compania noastră cooperează cu designeri, manageri de conținut care pot crea conținut unic pentru tine, care se potrivește stilului tău. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru proiect: angajarea unui designer sau dezvoltator web pentru a construi un site personalizat poate dura săptămâni întregi. Vă putem sfătui cu privire la costul unor astfel de servicii sau vă putem sugera cum puteți completa site-ul folosind instrumente gratuite.

Astfel, știți clar ce componente sunt necesare și puteți începe să creați un site. Pentru a crea un site web, puteți contacta dezvoltatori sau să utilizați singur generatorul de site-uri web.

    dezvoltare web si aplicației StillCo
  • Dezvoltarea site-ului de către companie.

  • În compania noastră, vă vom oferi mai multe opțiuni pentru site-uri, în funcție de nevoile dumneavoastră. Acestea pot fi site-uri realizate cu ajutorul codului sau create pe sistemul de management al conținutului CMR. Proiectarea unui site de la zero este mai potrivită pentru companiile cu putere de cumpărare, deoarece costul unui astfel de site este mai mare. Dacă lucrați cu web designeri și dezvoltatori, aceștia vor scrie codul, vor dezvolta interfața, iar noi vă vom întreține site-ul.

  • Utilizarea constructorului de site-uri web

  • Dacă aveți un buget limitat și doriți să vă planificați cheltuielile, această opțiune este pentru dvs. Platformele de creare de site-uri web oferă planuri lunare sau anuale care încep de obicei de la 10 USD. Toată programarea este făcută pentru dvs., iar site-ul va fi găzduit și securizat. Veți primi o mulțime de șabloane proiectate profesional pe care le puteți personaliza pentru a se potrivi mărcii dvs. Desigur, cu ajutorul constructorului, puteți crea un site foarte rapid, dar trebuie să înțelegi că acesta va fi unul dintre milioanele de site-uri construite pe acel șablon și va fi dificil să ieșiți în evidență dintr-o asemenea multitudine

Oricare ar fi alegerea și bugetul dvs., suntem gata să vă sfătuim și să vă sugerăm cea mai bună opțiune pentru a crea un site web. Nu urmărim un client pentru a-i vinde un produs la un preț mare. Scopul nostru este să obținem un client mulțumit timp de mulți ani de acum încolo. Contactați-ne, suntem la dispoziția dvs.!

designer StillCo

Dacă aveți întrebări, sunați-ne! Vom fi bucuroși să vă povestim din experința de implementare a programului nostru.

Sunați-ne