Opinia experților
noștri

De ce aveți nevoie de un site web în 2023:
12 motive pentru a crea un site web

12 motive pentru a crea un site web

Dacă v-ați întrebat vreodată: „La ce folosește un site? Cum îmi va ajuta afacerea? Ei, bine, nu suntem surprinși.Cu atât de multe piețe de desfacere, platforme, rețele sociale și aplicații de partajare a ideilor de afaceri la îndemână, apare idea că te poți descurca și fără un site.

Dar, dacă decideți că nu aveți nevoie de un site web, este posibil să pierdeți o mulțime de oportunități.Vă vom ajuta să treceți de la întrebarea: „Care este scopul site-ului pentru compania mea?” la „Am nevoie de un site web pentru afacere” după ce veți fi citit acest articol.

Citiți mai departe pentru a afla de ce acest lucru este atât de important.

Aveți nevoie de un site web deoarece: Poate chiar trebuie să fiți convins că site-ul este necesar pentru o afacere de success, sau poate știți deja acest lucru și doar verificați necesitatea deținerii unuia.

În orice caz, am adunat 12 răspunsuri convingătoare la întrebarea: „La ce am nevoie de un site web?”.

  1. Puteți atrage noi clienți
    S-au dus vremurile în care afacerea dvs. mică a fost descoperită prin metoda de la om la om sau printr-un număr din agenda telefonică. Astăzi, toată lumea caută servicii și bunuri pe internet. Datorită motoarelor de căutare, chiar și proprietarii de afaceri mici pot obține recunoaștere globală. Iată de ce aveți nevoie de un site web pentru a atrage noi clienți:
    • Site-ul dvs. poate fi găsit utilizând căutarea
    • Prin consecvența și utilizarea corectă a cuvintelor cheie de pe site pentru interogările de căutare ale clienților, compania dumneavoastră poate deveni vizibilă pentru client. Acesta este un mod excelent și rentabil de a vă face cunoscut potențialilor clienți.
  2. 12 motive pentru a crea un site web
  3. Site-urile web vă ajută să vă promovați locația
    Dacă compania dvs. are o locație fizică (offline), cum ar fi un magazin sau un birou, aveți nevoie ca aceasta să apară în motoarele de căutare. În acest fel veți fi mai vizibil potențialilor clienți. Site-ul dvs. web nu este doar o hartă a companiei dvs., ci și unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă prezenta afacerea.
  4. Face parte din canalul dvs. de vânzări
    Dacă faceți marketing pe rețelele sociale sau plătiți pentru anunțuri grafice, veți avea nevoie de un site web pentru a menține potențialii clienți interesați de afacerea dvs. Gândiți-vă la modul în care interacționați cu compania înainte de a face o achiziție sau de a pune o întrebare. Nu vreți să aflați mai multe despre ea mai întâi?
  5. Veți câștiga încrederea clienților
    Un alt motiv important pentru care aveți nevoie de un site web pentru afacerea dvs. mică – clienții trebuie să îi acorde încrederea pe care o merită. În calitate de proprietar, știți că ați făcut o treabă grozavă, dar trebuie să vă asigurați că și toți ceilalți înțeleg asta. Site-ul vă va ajuta să vă expuneți compania din interior, ceea ce, fără îndoială, inspiră încrederea clientului.
  6. imidge-partner
  7. Autoritate și imagine
    Concurența sigur are un site web. Iar prezența unui site bun este întotdeauna un semn al deschiderii și atenției la imagine pentru întreaga companie.
  8. Site-ul web este locul perfect pentru mărturii
    Oamenii vor vorbi despre afacerea dvs., indiferent dacă aveți sau nu un site web. Dar una dintre cele mai bune modalități de a valorifica recenziile din partea clienților este să le plasați pe site-ul dvs. Folosind site-ul dvs. web ca loc pentru potențialii clienți să citească mărturiile altora va crește încrederea acestor în compania dvs. În plus, va cere să fiți responsabil. Dacă faceți din recenziile clienților o caracteristică a site-ului, vă veți strădui întotdeauna să oferiți servicii mai bune.
  9. Site-ul web este casa produselor dvs.
    Cu magazinele online, comercianții cu amănuntul se pot întreba cu ușurință: „De ce am nevoie de un site web pentru compania mea când pot să vând produse în altă parte?” Ei bine, site-ul companiei dvs. este locul unde vă puteți prezenta cu adevărat produsele. Pe orice alt site, va trebui să munciți din greu pentru a vă remarca față de alte companii. Folosind un design web de înaltă calitate pentru a vinde produse, puteți crea o marcă recunoscută pe propriul dvs. site de comerț electronic.
  10. on-line-shopping
  11. Site-ul vă va ajuta să lucrați cu clienții
    Creșterea este grozavă și extinderea este incredibilă, dar să recunoaștem, viața unui proprietar de afaceri este ocupată la nesfârșit: nu ar fi bine să vă reduceți volumul de muncă? Site-urile pot ajuta în acest sens. În loc să vă petreceți toată ziua rezolvând întrebările și preocupările clienților, site-ul dvs. poate fi primul loc la care se adresează. Faceți-vă site-ul cât mai accesibil pentru oameni și veți avea mai mult timp pentru a rezolva alte probleme de afaceri. Iată la ce ne referim:
    • O descriere detaliată a unui produs sau serviciu, cu recenzii, recenzii video, toate specificațiile tehnice, condițiile de cumpărare, livrare, retur - vă va economisi mult timp, iar clientul, într-o atmosferă relaxată, vă va oferi posibilitatea de a studia și a lua o decizie.
    • Vă indicați imediat adresa, formularele de contact etc.
    • Scrieți o secțiune de întrebări frecvente pentru a vă ajuta clienții să afle toate informațiile de bază de care au nevoie despre un produs sau serviciu. Acest lucru economisește timp pentru dvs sau pentru angajați. De asemenea, se economisește timp pentru apeluri telefonice sau corespondență.
    • Puteți integra chatbots pentru a lucra cu clienții. Inteligența artificială este viitorul, iar chatbots din zilele noastre fac o treabă destul de bună de a rezolva chiar și problemele urgente.
  12. card-pay-internet
  13. Site-ul web este instrumentul dvs. de marketing.
    Site-ul poate fi o sursă de informații cu adevărat utilă. Cu instrumente de marketing gratuite, puteți afla totul despre clientul dvs. și puteți adapta strategia de marketing la acțiunile și obiceiurile clientului. Vă puteți promova mai activ produsul și serviciul.
  14. Beneficiile Web Designului
    Cu ajutorul unui site web și anume un site web cu un design personalizat, vă puteți face brandul recunoscut și solicitat. La urma urmei, recunoașterea înseamnă 50% încredere. Încrederea este o achiziție.
  15. Disponibilitate permanentă. Informații de contact non-stop. Sunteți în afaceri 24/7.
    Cu toții trebuie să luăm o vacanță. Dar nu pe internet — aici nu există weekenduri. Acesta este principalul motiv pentru care orice proprietar de afaceri are nevoie de un site web.
  16. Baza globală de clienți.
    Imaginați-vă că sunteți în Europa și cineva din consiliul de administrație din Sydney dorește să urmeze un curs sau un cumpărător din New York dorește să vă cumpere produsul. Pătrunderea pe piața globală este astfel ușoară și interesantă.
happy-shopping

Dacă tot nu v-am convins cu toate sfaturile noastre practice, atunci poate că veți fi convins de faptul că puteți face afaceri în fiecare zi cu un efort minim?

Dormiți 8 ore, dar site-ul face toată treaba. Vă puteți concentra pe alte sarcini. Probabil că sunteți foarte ocupat. În calitate de proprietar de afaceri, de multe ori trebuie să îndepliniți multe sarcini diferite și, uneori, asta înseamnă să nu interacționați cu clienții în timpul zilei.

Aici site-ul își dovedește cu adevărat valoarea. În zilele în care pur și simplu nu puteți intra în birou sau în magazin, site-ul dvs. poate prelua sarcina.

Sperăm că acum sunteți sigur că aveți nevoie de un site web.

Dacă da, atunci în acest articol puteți afla tipul de site de care aveți nevoie, există un mic chestionar care vă va ajuta să decideți asupra nevoilor dvs., iar, mai apoi, există o sesiune de sfaturi gratuite care va pune totul cap la cap!

Vă aşteptăm!

Dacă aveți întrebări, sunați-ne! Vom fi bucuroși să vă povestim din experința de implementare a programului nostru.

Sunați-ne