pontaj

PONTAJ - PREZENȚA ANAGAJAȚILOR LA LOCUL DE MUNCĂ

O aplicație folosită la pontarea orelor, precum și la gestionarea personalului, cuplată cu componente de business intelligence.

Întrebări și Sugestii
Automatizarea completă a contabilității timpului de lucru

Puteți obține astăzi versiunea de bază a programului GRATUIT! După ce v-ați familiarizat cu programul, puteți solicita dezvoltarea și instalarea de caracteristici, rapoarte și documente suplimentare. Obțineți programul astăzi și veți vedea ușurința utilizării și funcționalitatea!

Interfața prietenoasă cu utilizatorul și designul interactiv facilitează gestionarea sistemului.

Sistemului i-au fost adăugate noi funcții puternice de gestionare a structurii organizaționale, a personalului, a programelor și modificărilor, a nivelurilor de acces conform cerințelor utilizatorului, ceea ce crește eficiența sistemelor de contabilitate și control al timpului de lucru.

Funcții necesare
Funcții de bază Pontaj StillCo
 • Managementul departamentelor. Numărul de departamente imbricate este nelimitat.
 • Managementul turelor, programelor de personal, numirea programelor permanente și temporare.
 • Configurarea și restricționarea accesului administratorilor de sistem la funcțiile programului.
 • Export / Import de date și rapoarte în xls / xlsx, pdf, csv și alte formate.
 • Export de rapoarte către alte sisteme de management al personalului.
 • Lucrul cu bazele de date MS Access și MS SQL.
 • Contabilul poate calcula automat taxele deductibile din salariu.
Fiabilitate
Atribuirea programului de lucru al angajatului

Menținerea programului de lucru al angajaților cu posibilitatea înregistrării zilelor de concediu medical, concediilor, călătoriilor de afaceri și a altor tipuri de zile. Programul de lucru este unul dintre mecanismele de bază ale sistemului de contabilitate a timpului de lucru.

Cu ajutorul programului de lucru stabiliți timpul planificat pentru angajați (cum ar trebui să lucreze angajatul conform planului). Acest lucru este necesar pentru analiza întârzierilor, îngrijirea timpurie, îndeplinirea programului.

Concediile medicale, concediile, călătoriile de afaceri și timpul liber sunt specificate în programul de lucru. precum și sarcinile de lucru. Aceste informații sunt utilizate în rapoarte și la construirea unei foi de pontaj.

Dezvoltare de aplicații web
sisteme de sarcină ridicată
Bancar
Aplicații cloud
soluții multiplatformă

Toate caracteristicile sistemului nostru Pontaj StillCo

biometrics
Utilizarea echipamentelor biometrice și RFID

Contabilitatea timpului de lucru al angajaților dumneavoastră se poate face prin geometrie facială, amprente, carduri contactless

Contabilitatea timpului de lucru al angajaților dumneavoastră se poate face prin geometrie facială, amprente, carduri contactless (MIFARE sau EMMARINE) și parolă. Metoda de identificare depinde de condițiile de funcționare ale întreprinderii dvs. și de echipamentul pe care l-ați ales.

worker
Personalizarea programului de lucru al angajatului

Puteți personaliza programul de lucru al angajaților cu posibilitatea de a înregistra zile de concediu medical, concedii, călătorii de afaceri și alte tipuri de zile.

Cu ajutorul programului de lucru, stabiliți timpul planificat pentru angajați (cum ar trebui să lucreze angajatul conform planului). Acest lucru este necesar pentru analiza întârzierilor, îngrijirea timpurie, îndeplinirea programului.

Concediile medicale, concediile, călătoriile de afaceri și timpul liber sunt specificate în programul de lucru. precum și sarcini de lucru. Aceste informații sunt utilizate în rapoarte și la construirea unei foi de pontaj.

schedule
Contabilitate și atribuire sarcini

Adăugarea de sarcini în cadrul programului de lucru, precum și monitorizarea timpului acordat sarcinii.

Monitorizarea sarcinililor vă permit să urmăriți absența unui angajat la locul de muncă în misiunile oficiale. Acest lucru vă permite să luați în considerare corect timpul lucrat de angajat, dacă acesta trebuie să părăsească locul de muncă în timpul zilei de lucru.

planning
Programul real

Înregistrarea instantanee a întârzierilor, absenteismului, îngrijirii timpurii, îndeplinirea programului de lucru folosind programul efectiv.

Programul real arată clar prezența angajaților la locul de muncă, întârzierea și plecarea anticipată, pauzele și absențe.

Programul real vă permite să monitorizați rapid performanța angajaților din programul de lucru dat. De asemenea, puteți edita intervalele reale și adăuga înregistrări ratate (dacă este necesar și aveți drepturile de acces).

monitoring
Monitorizați evenimentele în timp real

Monitorizarea în timp real a evenimentelor SCUD și ORCH la punctele de control.

Monitorul de evenimente vă permite să monitorizați sosirea/plecarea angajaților de la locul de muncă în timp real, precum și să monitorizați mișcările angajaților și vizitatorilor prin pasaje.

Monitorul de evenimente poate fi utilizat la postul de securitate, pe computerul unui ofițer de personal sau manager.

ofices
Scalare a sistemului

Posibilitatea de automatizare într-o companie structurată complex, cu o rețea de sucursale distribuită teritorial.

Complexul software și hardware Pontaj StillCo vă permite să păstrați evidența eficientă a orelor de lucru și controlul accesului atât într-un birou mic, cât și într-o exploatație mare cu o structură distribuită teritorial.

Echipamentele de rețea și organizarea software client-server rezolvă în mod flexibil aceste sarcini. Informațiile despre vizitele angajaților pot fi transmise centralizat la sediul principal al întreprinderii, în timp ce sucursalele pot fi situate în diferite părți ale țării noastre.

report
Peste 60 de rapoarte diferite

Complexul software TimeControl vă permite să construiți mai mult de 60 de rapoarte care acoperă întregul spectru al contabilității timpului de lucru al angajaților.

Vă rugăm să rețineți că programul de cronometrare TimeControl nu necesită instalarea de aplicații de birou plătite pentru generarea de rapoarte (cum ar fi Microsoft Office). Pentru a deschide rapoartele generate, puteți utiliza software gratuit, de exemplu, OpenOffice.

Vă atragem atenția asupra faptului că foaia de pontaj a angajaților poate fi construită atât în ​​funcție de programul de lucru al angajatului, cât și în funcție de timpul efectiv lucrat.

contract
Pontaj de lucru

Programul Pontaj StillCo vă permite să automatizați procesul de compilare a foii de pontaj a angajaților. Datorită sistemului nostru, nu mai trebuie să păstrați manual un jurnal al orelor de lucru.

Programul creează automat un raport electronic bazat pe înregistrările de prezență a angajaților. Când vine și merge la serviciu, angajatul este marcat cu ajutorul unui card fără contact sau amprentă, sistemul rezumă timpul lucrat și întocmește o fișă de pontaj.

Interfața prietenoasă a programului și ușurința de configurare permit oricărui angajat al departamentului de resurse umane să țină evidența utilizării timpului de lucru fără abilități speciale.

PONTAJ - StillCo Time Manager

Abonament GRATUIT

 • Managementul departamentelor. Numărul de departamente imbricate nu este limitat
 • Gestionarea dispozitivelor, drepturi de acces, zone temporare și reguli de trecere
 • Managementul turelor, programelor de personal, numirea programelor permanente și temporare
 • Configurarea și restricționarea accesului administratorilor de sistem la funcțiile Programului
 • Export / Import de date și rapoarte în xls / xlsx, pdf, csv și alte formate
 • Lucrul cu bazele de date MS Access și MS SQL
 • Export de rapoarte către alte sisteme de management al personalului

Dacă aveți întrebări, sunați-ne, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să vă spunem cum să vă rezolvați problema!

Sunați-ne