Opinia experților
noștri

Cum să vă protejați datele personale: cu StillCo sunteți în siguranță!

securitate de la StillCo

Probabil că ați întâlnit adesea diverse site-uri care vă cer introducerea unor date personale precum: nume, prenume, număr de telefon, adresă, poștă, numere de card etc. Toate acestea se aplică datelor dvs. personale și informațiilor care trebuie stocate cu mare atenție. De ce trebuie să vă păstrați datele personale atât de secrete? Deoarece considerăm că nu este necesar să le spuneți tuturor. Cu o scurgere de date, resursele dvs. monetare se pot pierde și pot fi cauzate și alte daune morale.

Adesea, atunci când sunteți de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor dvs. pe Internet, nici măcar nu vă gândiți la cine și ce date transferați. Atunci când un site sau o aplicație colectează astfel de informații, atunci proprietarul unui astfel de site este operatorul (managerul) datelor cu caracter personal, dar și operatorul este responsabil pentru siguranța datelor dvs. în rețea. GDPR a fost special dezvoltat pentru acest caz - Regulamentul privind protecția informațiilor.

Și aici apare întrebarea principală: cui ar trebui să i se încredințeze stocarea datelor sale personale?

StillCo SRL dezvoltă site-uri web de peste 15 ani care îndeplinesc multe funcții diferite legate de prelucrarea datelor cu caracter personal. Un program special pentru instituțiile medicale, Doctor Plan, care ajută medicii să organizeze vizitele pacienților, să păstreze evidența personală a pacienților, să stocheze analize etc .; acesta este site-ul companiei de revânzări E-Practic, care, de asemenea, colectează și stochează o mulțime de informații cu caracter personal, acestea sunt programe special concepute care ajută la combinarea resurselor contabile și a programelor precum Excel într-un singur sistem de contabilitate care stochează și prelucrează date cu caracter personal; este, de asemenea, un serviciu de comunicație.

Pentru a asigura siguranța tuturor acestor date, în primul rând, este necesar să stocați datele pe un server cu un anumit nivel de protecție, unde este configurată o infrastructură IT sigură. Din punct de vedere tehnic, acesta este timpul de funcționare al serverului, detectarea intruziunilor și blocarea instalărilor sistemului, copiile de rezervă și multe altele. Compania noastră monitorizează în permanență actualizările tehnologice și software din domeniul telecomunicațiilor, ceea ce ne permite să răspundem instantaneu la orice amenințare.

În compania noastră, problema securității datelor este luată în serios:

  • Toate serverele noastre sunt instalate într-o locație sigură.
  • Oferim acces limitat la servere.
  • A fost interzisă conectarea directă la servere.
  • Accesul la date este posibil numai pentru cei care au drepturile de a face acest lucru.
  • Dezvoltat și instalat software care protejează împotriva amenințărilor: firewall-uri, programe antivirus și multe altele.
  • Nivelul de securitate este confirmat de certificatul.

Tocmai pentru că activitatea companiei noastre StillCo SRL este atât de clară și bine coordonată, de peste 30 ani oamenii au încredere în siguranța datelor personale! Știm să păstrăm secrete, știm să vă păstrăm afacerea și portofelul în siguranță!

Iată câteva sfaturi simple despre cum să vă păstrați datele companiei în siguranță:

  • Cel mai important, în opinia noastră, este să luați în serios atacurile cibernetice și să învățați toți angajații dvs să recunoască unul.
  • Folosiți numai autentificare cu doi factori pentru conturile companiei. Este o metodă de identificare a unui utilizator prin două tipuri de parametri. De exemplu, mai întâi trebuie să introduceți numele de utilizator și parola și apoi - codul din SMS, e-mail sau o aplicație mobile specială. Mai puțin frecvent se folosesc date biometrice sau o cheie USB specială.
  • Pentru conturi deosebit de importante, de exemplu, pentru a accesa sistemele EDI și programele de contabilitate, utilizați eToken - o cheie de securitate existentă material.
  • Mutați site-ul dvs. către un protocol sigur: HTTPS. Este mai bine să utilizați un certificat SSL plătit, acest lucru minimizează riscurile de hacking.
  • Când încărcați conținut pe un site sau faceți backup datelor site-ului, utilizați SFTP criptat în loc de FTP deschis.
  • Ștergeți toate conturile irelevante și neutilizate.
  • Folosiți serviciile pentru a vă proteja afacerea, au fost menționate mai sus.
  • Actualizați regulat parolele din conturile de e-mail ale angajaților, dar și din conturile corporative.
  • Împiedicați angajații să păstreze parolele la vedere.
  • Monitorizați periodic copiile de rezervă ale întregului conținut, în special informațiile de pe site și din spațiul de stocare în cloud.
  • Reacționați imediat chiar și la cel mai mic indiciu de activitate suspectă: schimbați parolele, blocați posibilii hackeri și efectuați o scanare profundă antivirus.

Dacă toate acestea vi se par prea complicate - aveți încredere în profesioniști! StillCo SRL știe cum să vă protejeze datele. Puteți să ne sunați sau să ne scrieți! Garantăm siguranța datelor dvs.!

Dacă aveți întrebări, sunați-ne! Vom fi bucuroși să vă povestim din experința de implementare a programului nostru.

Sunați-ne