Opinia experților noștri

27 Jan 2024 Coll-cetre de la StillCo

Interviu cu Directorul General al StillCo dl.Octav Сalin „Contact Center pentru business"

Cum automatizarea proceselor de afaceri ale centrelor de apel ajută la creșterea loialității clienților: Octav Сalin, Director General al StillCo, povestește cum implementarea unui sistem Contact Center va ajuta la creșterea vitezei de servicii pentru clienți în centrul de contact cu 30%.

21 Apr 2023 Conferința „Transformarea Digitală Fiscală”

Conferința „Transformarea Digitală Fiscală”

Octav Călin, Still-CoConferința „Transformarea Digitală Fiscală”: După ce am citit ce va însemna pentru ANAF procesul de transformare digitală, adică o revoluție în cadrul acestei instituții, am privit-o ca pe o provocare, ca pe o nouă linie de business

17 Aug 2023 Certificări ISO - StillCo

Certificări ISO - StillCo

ISO 9001 este bazat pe managementul proceselor organizației, orientarea către client și evaluarea nivelului de satisfacție a acestuia și angajamentul top managementului pentru asigurarea îmbunătățirii continue.

15 Feb 2023 Trei pași pentru creșterea procentului vizitelor pacienților la clinică

Trei pași pentru creșterea procentului vizitelor pacienților la clinică

„M-am programat, dar nu am reușit să vin” - trei pași pentru creșterea procentului vizitelor pacienților la clinică.Conține recomandări de la administratorii celor mai bune clinici din România. Pacienții sunt programați, dar nu vin - problema tuturor clinicilor și cabinetelor.

20 Jan 2023 Gestionarea comenzilor în afaceri

Gestionarea comenzilor în afaceri

Succesul afacerii în orice domeniu depinde de managementul eficient al comenzilor. În acest articol veți învăța cum să utilizați comenzile pentru gestionarea eficientă a fluxului de lucru, estimarea volumului de lucru, alocarea proactivă a resurselor și creșterea satisfacției clienților.

4 Jan 2023 12 motive pentru a crea un site web

Autoservire digitală: utilizați software-ul pentru a crește implicarea consumatorilor!

Introducerea serviciului digital pentru clienți nu mai este o noutate, ci o necesitate. Îndepărtându-se de „factorul uman”, multe companii au trecut la un astfel de format de serviciu – clar, ușor de înțeles, structurat, cu algoritmi dovediți.

15 Dec 2022 12 motive pentru a crea un site web

Ce este e-Invoice – factura electronică și cum vă poate ajuta programul nostru eFactura?

Un pas important pentru transformarea digitală a relației dintre antreprenor și stat, precum și un pas uriaș în transparența achizițiilor publice din România este sistemul RO e-Invoice, care permite monitorizarea, analiza și compararea 100% a costurilor pentru achizițiile publice în timp real.

28 Noi 2022 12 motive pentru a crea un site web

De ce aveți nevoie de un site web în 2023: 12 motive pentru a crea un site

Dacă v-ați întrebat vreodată: „La ce folosește un site? Cum îmi va ajuta afacerea? Ei, bine, nu suntem surprinși.Cu atât de multe piețe de desfacere, platforme, rețele sociale și aplicații de partajare a ideilor de afaceri la îndemână, apare idea că te poți descurca și fără un site.

18 Noi 2022 De ce aveți nevoie pentru a crea un site web

De ce aveți nevoie pentru a crea un site web?

Vești grozave: sunteți gata să creați un site web! Vă vom ajuta să vă construiți site-ul web. Pentru a începe, trebuie să luați în considerare câteva puncte: Numele domeniului
Acesta se referă la cum se va numi site-ul dvs. Totul este foarte simplu dacă aveți un nume de brand sau doar un nume și totul este destul de complicat atunci când aveți doar un singur fel de produs pentru care vreți să creați o pagină.

10 Noi 2022 protejați datele personale

Cum să vă protejați datele personale: cu StillCo sunteți în siguranță!

Probabil că ați întâlnit adesea diverse site-uri care vă cer introducerea unor date personale precum: nume, prenume, număr de telefon, adresă, poștă, numere de card etc. Toate acestea se aplică datelor dvs. personale și informațiilor care trebuie stocate cu mare atenție. De ce trebuie să vă păstrați datele personale atât de secrete? Deoarece considerăm că nu este necesar să le spuneți tuturor. Cu o scurgere de date, resursele dvs. monetare se pot pierde și pot fi cauzate și alte daune morale.

1 Noi 2022 blog3-cum-să-determinați-ce-tip-de-site-aveți-nevoie

Cum să determinați ce tip de site aveți nevoie

Înainte de a crea un site web, trebuie să decideți la ce și de ce aveți nevoie de el. Dezvoltarea va merge mai rapid dacă structura și secțiunile site-ului sunt mai întâi desenate. De obicei, atunci când compania noastră, StillCo dezvoltă un site web, oferim clientului un chest....

20 Oct 2022 DoctorPlan StillCo

Cum să preluați controlul clinicii dvs. și să creșteți vânzările?

Concurența în domeniul serviciilor medicale crește în fiecare an. Dotate cu echipamente scumpe și susținute din finanțare de la stat, clinicile publice devin rivale demne pentru centrele private în lupta pentru pacienți. În această cursă, managerul trebuie să folosească instrumentele optime pentru a păstra clienții fideli și a atrage noi clienți. Una dintre acestea este introducerea unui sistem de management al cabinetului medical.

Dacă aveți întrebări, sunați-ne! Vom fi bucuroși să vă povestim din experința de implementare a programului nostru.

Sunați-ne